Den här sidan använder cookies. Läs mer här. Jag förstår!

GGK: Säsongsavslutning

 

Till förmån för våra grytvänner i Jämtland beslutades tidigt att flytta vår avslutningsdag från den 21 september till den 13. Micke och Kaj var redan överens! Nytt i år var att arrangemanget av borderterriersällskapets klubbmästerskap i viltspår skulle äga rum dagen efter GGKs avslutningsdag. Det var en mycket bra planering då vi kunde få hjälp av lördagens provekipage att lägga spår inför söndagens klubbmästerskap i viltspår. Nytt för i år var också att vi valde att förlägga dagens aktiviteter under eftermiddagen och startade träningarna så sent som kl. 13:00 och proven kl. 15:00. På så sätt kunde spara lite resurser hos våra funktionärer, domare och tränare. Slutligen kom 7 hundar till start i grytet.

Provbäst med godkänt anlagsprov blev för dagen Bombax Fanny. Till saken hör att Fanny varit en aning tveksam gällande hyllan men beslutade sig slutligen för att lösa även den uppgiften med bravur. Här vill vi gratulera ägare och tränare Lasse Johansson. På bilden ser ni Fanny IRL ("In Real Life").

Godkänt anlagsprov idag gjorde också Parson Russell Terriern Radagast Skuggfaxe. Godkänd förliggare blev Little Hunter Pathfinder at Russellgården och godkänd på apporteringsprovet blev Bombax Snow Board och Rushill Tan at Russellgården.

Som vanligt hade vi trevligt mingel trots att många av oss funktionärer började känna av säsongens vedermödor. Stort grattis till ägare och uppfödare av dessa duktiga hundar. Det är lika roligt att se godkända hundar gång efter gång. Vi hoppas snart se er igen, trots att säsongen är slut för i år. Häng med på hemsidan för mer information om säsongen 2009.

GGKs styrelsen gm Monica V Stafberg